Най-върлата фенка на попфолк певицата Преслава била в огнения ад в бързия

...
Най-върлата фенка на попфолк певицата Преслава била в огнения ад в бързия
Коментари Харесай

Най-вярната фенка на Преслава разказва за огнения ад във влака София-Варна

Най-върлата фенка на попфолк певицата Преслава била в огнения ад в бързия трен София - Варна. Инцидентът с пламналия вагон стана в четвъртък вечерта, малко след гара Каспичан. В пътническата комбинация имало към 50 индивида и измежду тях била и Петя Киронова, която най-вероятно е пътувала за концерт на обичаната си изпълнителка в морската столица. Самата тя споделя в формалния си профил във Facebook видеа от пожара.

Петя написа, че е впечатлена от бързата интервенция на пожарната, полицията и Спешна помощ. По думите й всички са пристигнали за пет минути.

Почитателката на звездата натрупа известност в обществените мрежи със своето наличие, постоянно на първа линия, на участията на своята идолка Преслава, която е и нейна адашка. Припомняме, че същинското име на звездата, също е Петя.

Фенката е мощно дейна в обществените мрежи и непрестанно " залива " профилите си с видеа, на които демонстрира, че е покрай обичаната певица. Двете имат и доста фотоси дружно, а гласовитата изпълнителка неотдавна се пошегува, до момента в който е на присъединяване в Ямбол, че хората не вървят поради нея, а с цел да се снимат в Киронова.

" Да ви кажа, неотдавна аз пея на сцената – долу хората се снимат с нея (Петя Киронова– бел. Ред.). Викам, дай да се разберем, кой е звездата тая вечер. “ Във видеото  изпълнителката приканва своята фенка да покаже и едно от най-атрактивните ѝ придвижвания. То е на припева от песента " Изтрезняваш ли “, издадена през 2019-та година.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР